Geef richting aan jezelf én je loopbaan, ik help je graag op weg!

Katrin is als loopbaancoach verbonden aan Arcturus, een erkend loopbaancentrum.

Arcturus loopbaanbegeleiding reikt verder dan zoeken naar een nieuwe werkgever of oplossingen zoeken bij ontevredenheid op de werkvloer. Mogelijke thema’s binnen het traject zijn het in kaart brengen van talenten, energierijke beslissingen nemen, openbloeien in de job, werken aan effectieve communicatie, stressvermindering, burn-out voorkomen en kiezen voor bewustzijn.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is een individueel traject voor werknemers en zelfstandigen. Het traject is bedoeld om je persoonlijk leiderschap te verhogen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden op jouw loopbaanvragen. Loopbaanbegeleiding is voor iedereen anders: de inhoud en de duur worden afgestemd op jouw behoeften. Iedere persoon is uniek en dat vergt dan ook een unieke, persoonlijke aanpak.

Waar wil je verandering in?

Een kennismakingsgesprek geeft duidelijkheid.
Contacteer me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via mail (katrin.matthyssen@arcturus.be) of telefonisch op 0475 96 06 94.

Wat kost het?

Mogelijkheid via de loopbaancheque. Kom je in aanmerking? Meer info vind je hier.

Kom je niet in aanmerking voor een loopbaancheque, maar wens je toch graag begeleiding? Neem dan zeker toch contact met me op.

Andere specialisaties

  • Coaching bij stress en burn-out
  • Outplacement
  • Coaching i.k.v. zelfvertrouwen, perfectionisme, authentiek leiderschap

Meer info vind u door op onderstaand logo te klikken.

 

Onze loopbaancoach