Personal training

Sporten is één van de meest belangrijke onderdelen in een gezonde en evenwichtige levensstijl. Ben jij iemand die wilt afvallen, sterker worden of in conditie wil blijven? Bij ons kan je terecht voor een persoonlijke en verantwoorde begeleiding!

De sportsessies duren telkens een uur en kunnen bestaan uit kracht, uithouding en stabiliteit. De opbouw van de trainingen wordt afgestemd op uw wensen en doelen.

Ons team hecht enorm veel belang aan het uitsluiten van gezondheidsrisico’s. Daarom verwachten we van je dat je een bezoek bij de cardioloog inplant. Een mogelijk probleem mag niet verergeren door foutieve conditionele trainingen.

Om individuele trainingsschema’s op te stellen is het belangrijk dat we jouw huidige conditietoestand meten en deze opvolgen gedurende de trainingsperiode. Dit doen we aan de hand van lactaatmetingen. Op basis van deze testen tekenen we in samenspraak jouw jaarplan uit. Hieruit volgen weektrainingsschema’s die we maandelijks opstellen en evalueren.

Vanuit eigen ervaringen en theoretische kennis bieden we individuele trainingsmomenten aan. We vergezellen je tijdens je training en leggen de nadruk op een correcte uitvoering van je specifieke oefeningen.

Personal training: €50 per uur

 

Groepslessen

Sport je liever niet alleen maar in een groep met vrienden of vriendinnen? Dat kan! We starten groepslessen op met een maximum van 6 personen om de kwaliteit te garanderen en de interactie tussen sporter en trainer vlot te laten verlopen. Deze sessies kunnen doorgaan in de praktijk of op een aangepaste locatie.

Tarieven

2 personen: €30 per uur/ pp

3-4 personen : €25 per uur/ pp

5-6 personen: €20 per uur/ pp

 

Sport@home

Wil je liever persoonlijk of in groep begeleid worden bij je thuis? Dat is ook een van de mogelijkheden. Als coach zorg ik voor het materiaal en kom ik tot bij je thuis. Je hoeft enkel je sportkleren aan te trekken en met vol enthousiasme klaar staan om een uurtje samen te sporten.

De tarieven voor de thuistrainingen zijn afhankelijk van verschillende factoren, voor meer info neem je best contact op.

Onze sport coaches

Ben Arnouts

Ben is Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en Postgraduaat Sport en Manuele therapie.
Hij is gespecialiseerd in Redcord Therapie, Dry Needling, Anatomy Trains, Fietspositionering en Dynamic Taping.

Moveo Sano Kalmthout – Heide

Gedeconventioneerd en lid van de beroepsvereniging Axxon